Neprecizni Muller pogodio čovjeka u glavu dok je ručao

Iako je Portulacima dao tri gola

Neprecizni Muller pogodio čovjeka u glavu dok je ručao

Reprezentacija Njemačke je sa visokih 4:0 porazila selekciju Portugala u prvom kolu Mundijala u Brazilu, a impresivnu pobjedu Elfa obilježio je hat-trick fudbalera Bayerna Thomasa Mullera.

Nakon što je Cristianu Ronaldu i Portugalcima "isporučio" tri komada, na jednom od narednih treninga napadač Njemačke nije bio tako precizan ili možda i jeste.

Naime, Muller je tokom treninga nekontrolisano udario jednu loptu, a ona je završila na glavi jednog od ljudi koji je jeo svoj ručak u restoranu koji se nalazi odmah pored terena na kojem su trenirali Panceri.

Je li to Muller uradio namjerno ili mu je lopta stvarno prešla preko noge zna samo on. Kako god na kraju se gospodski izvinio.

Pogledajte ovu situaciju sa njemačkog treninga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.