Nije mu prvi put: Lamela je već zabijao 'rabonom'

Još kao omladinac

Nije mu prvi put: Lamela je već zabijao 'rabonom'

Erik Lamela zaludio je svijet fantastičnim golom kojeg je postigao u visokoj pobjedi Tottenhama nad Asterasom sinoć u Evropa ligi (5:1).

Sjajni Argentinac je u 30. minuti izveo popularnu 'rabonu' i matirao golmana grčke ekipe sa prilično velike udaljenosti. Ono što je zanimljivo, Lamela je očigledno odavno ljubitelj ovakvih šuteva i ovo mu nije prvi put da zabija gol izvodeći 'rabonu'.

Nije atraktivna kao protiv Asterasa, ali treba uzeti u obzir da je Lamela bio dječak kada je postigao ovaj gol. Učinio je to u dresu svog River Platea, tima u kojem je prošao omladinske selekcije. Već tada je bilo jasno da će izrasti u sjajnog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.