Obala Slonovače i Kamerun su bili previše 'providni'

Remizirali na obostrano zadovoljstvo

Obala Slonovače i Kamerun su bili previše 'providni'

Iz Afrike stižu nesvakidašnje scene. Obala Slonovače i Kamerun odigrali su u odlučujućoj utakmici kvalifikacija za Afrički kup nacija remi bez golova koji je bio i suviše 'providan'.

Objema ekipama bio je dovoljan po bod da se plasiraju na finalni turnir, a do njega je došlo na nevjerovatan i komičan način.

Popularni Slonovi su se u sudijskoj nadoknadi dodavali od noge do noge na udaljenosti od samo nekoliko metara dok sudija nije odsvirao kraj. Za to vrijeme, fudbaleri Kameruna samo su posmatrali šta se događa bez ikakve ambicije da se krene naprijed i da se protivniku oduzme lopta.

Pogledajte kako je izgledala jedna od najčudnijih završnica fudbalske utakmice u posljednje vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.