Osjeti se Bergkampov rad, fantastičan lob mladog Kopljanika

Fantastičan pogodak

Osjeti se Bergkampov rad, fantastičan lob mladog Kopljanika

Teme:

Igračka legenda Arsenala Dennis Bergkamp kao trener u Ajaxu radi od 2011. godine.

Njegovo prisustvo u redovima Kopljanika, ali i rad sa fudbalerima ovoga kluba očito je velika inspiracija za mlade igrače najvećeg holandskog kluba. 

Da je to zaista tako dokazuje sjajan lob udarac iz velike udaljenosti 17-godišnjeg Donnyja Van de Beeka u pobjedi Ajaxa od 5:3 na Spartom. 

Mladi fudbaler je skoro sa ćoška šesnaesterca sjajno potkopao loptu koja je završila u maloj mrežici protivničkog gola. Ovaj mladi fudbaler već je postigao i tri gola u Ligi šampiona za omladinske selekcije. Uglavnom, zapamtite ovo ime, a sad uživajte u majstoriji:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.