Ovo što je uradio golman Sirije još nikada niste vidjeli

Nevjerovatno izbijanje

Ovo što je uradio golman Sirije još nikada niste vidjeli

Iako su na jučerašnjoj utakmici Sirije i Kine viđena četiri pogotka (2:2), potez po kojem će ostati upamćena izveo je golman domaće selekcije.

Ibrahim Alma, 25-godišnji čuvar mreže Sirije, izveo je jedno nevjerovatno ispucavanje.

Alma se pripremao da degažira loptu prema svojim napadačima i u trenutku kada bi svaki golman to učinio nogom, on je desnom rukom boksovao loptu.

Da bude još interesantnije, lopta je putovala tako daleko da je završila duboko u polju protivnika na opšte iznenađenje svih koji su posmatrali meč, pa je očigledno da ovaj golman ima jedinstven talenat na kojem bi mu pozavidjele mnoge kolege.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi