Pogledajte Celticovu akciju iz snova koju je završio Dembele

Kratki pasovi, rabona, peta...

Pogledajte Celticovu akciju iz snova koju je završio Dembele

Jasno je da Celtic nema nikakvu konkurenciju u Škotskoj, ali nekada je zapanjujuće pogledati s kakvom lakoćom pobjeđuju svoje rivale.

Celtic nakon 24 kola ima skor od 23 pobjede i jednog remija, a posljednju su upisali jučer na gostovanju kod St. Johnstonea. Iako su na poluvremenu gubili sa 2:1, škotski prvaci su u nastavku postigli četiri gola i slavili sa 5:2, a junak je bio Moussa Dembele koji je upisao hat-trick.

Jedan od najtalentovanijih fudbalera današnjice, za kojeg je opasno 'zagrizao' Chelsea, je u igru ušao u 59. minuti a pogađao je u 51., 75. i 85. minuti.

Posebno je bio impresivan posljednji gol na utakmici kojem je prethodila akcija iz snova. Igrači Celtica su se poigrali sa protivničkom ekipom, bilo je tu svakakvih egzibicija, a akciju je krunisao Dembele koji je i prva zvijezda tima.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi