Pričao na telefon za vrijeme utakmice, pa dobio kaznu

I na terminu se igra ozbiljnije

Pričao na telefon za vrijeme utakmice, pa dobio kaznu

Da nam je neko pričao da ćemo vidjeti fudbalera kako telefonira na terenu za vrijeme utakmice, ne bismo mu vjerovali. Ali, i to se desilo.

Fudbaler ukrajinskog trećeligaša po imenu Energiya Nova Kakhova, Volodymyr Kozlenko, razgovarao je na telefon za vrijeme prijateljske utakmice protiv Olimpik Donetska.

Nije mnogo trebalo da bude kažnjen. Iz Fudbalskog saveza Kieva saopštili su da je Kozlenko zbog "antifudbalskog" ponašanja suspendovan sa turnira na kojem nastupa sa svojim timom.

Osim njega, loše su prošle i sudije tog susreta koje su propustile sankcionisati Kozlenka zbog zaista neprimjernog ponašanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.