Rodriguez amaterskom greškom počastio Rayo
Foto: epa.eu

Manjak koncentracije

Rodriguez amaterskom greškom počastio Rayo

Real Madrid je u gradskom derbiju protiv Rayo Vallecana imao sigurno vodstvo od 2:0, ali je kolumbijski veznjak James Rodriguez prilično nonšalantno jednim lošim pasom poklonio loptu protivničkom timu koji je u 44. minuti smanjio na 2:1.

Ipak, u drugom poluvremenu Real je povećao prednost, ali ovakve greške ne bi smjeli sebi da dopuste ni fudbaleri u mnogo nižim ligama, a kamo li velike zvijezde "kraljevskog kluba"

Pogledajte kako je izgledao Rodriguezov nedostatak koncentracije:


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti