Snimak sa tribine otkriva zašto je Conte napao Mourinha

Imao je razlog

Snimak sa tribine otkriva zašto je Conte napao Mourinha

Sinoćnju utakmicu Chelseaja i Manchester Uniteda obilježio je sukob Josea Mourinha i Antonija Contea pred kraj prvog poluvremena.

Italijanski stručnjak je u jednom momentu potrčao da se obračuna sa Portugalcem, a sreća je pa se između njih našao jedan sudac koji ih je uspio smiriti.

Iako sinoć nije bilo poznato zbog čega je Conte 'planuo', snimak sa tribine koji se jutros pojavio na internetu otkrio je da je temperamentni Italijan imao razloga da nasrne na svog kolegu.

U 41. minuti utakmice je Marcos Alonso pao na zemlju nakon jednog prekršaja, a lopta je stigla do Mourinha koji ju je napucao u Conteovom smjeru i umalo ga pogodio.

Antonio Conte je od Michaela Olivera tražio da reaguje i kazni Josea Mourinha, ali se sve završilo na upozorenju za obojicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi