Šta je crveni karton, ako ovo nije?

Brutalan start u Škotskoj

Šta je crveni karton, ako ovo nije?

Teme:

Nakon brutalnog starta iz niže lige Njemačke, još jedan, jednako brutalan start stiže iz Druge lige Škotske.

Jedan od najbrutalnijih startova u škotskom fudbalu u posljednje vrijemeviđen je tokom vikenda u duelu Livingston - Hearts. Kada se start dobro pogleda sve djeluje da je protivnički fudbaler imao i namjeru da baš "razbije" protivnika. 

Jason Talbot je išao đonom pravo u lice Sama Nicholsona, a sudija je od mjesta faula bio udaljen svega par metara, epilog svega - žuti karton. 

Nadati se da će ovaj brutalan start FA Škotske ispraviti i suspendovati Talbota za ovakav horor od starta. Na kraju vrijedi reći da su u duelu Livingston - Hearts slavili gosti sa 3:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti