Tata Diego nakon ovoga biće ponosan na svog sina

Giovanni pogodio za River Plate

Tata Diego nakon ovoga biće ponosan na svog sina

Mladi fudbaler argentinskog River Platea Giovanni Simeone napokon se upisao u listu strijelaca u pobjedi svog kluba od 3:1 u okviru Copa Sudamericana protiv Libertada.

Devetnaestogodišnjaku koji je u igru ušao u 72. minuti bile su dovoljne četiri minute da savlada protivničkog golmana. 

Mladi Giovanni Simeone pokazao je sjajnu vještinu kontrole lopte koju je vanjskim dijelom desne noge, sa desne strane, poslao u dalji ugao protivničkog gola. Čuvar mreže Libertada nije imao nikakve šanse.

Ovaj gol sasvim sigurno se slavio i u Madridu, naime Giovanni je sin popularnog trenera Diega Simeonea koji sa dosta uspjeha predvodi Atletico Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.