Touzani posramio Marija Balotellija

Pristao je na izazov, ali se kasnije pokajao

Touzani posramio Marija Balotellija

E. Čaušević

Fudbaler Liverpoola koji trenutno igra na posudbi u Milanu Mario Balotelli učestvovao je u novom izazovu Soufianea Touzanija.

Touzani je poznat po svojim sjajni potezima i smatra se za jednog od najboljih tehničara u svijetu freestylera. Njegova nova meta bio je Balotelli, a izazov je isti kao u uvijek. Provoući loptu kroz noge svom protivniku.

Balotelli ja na foru pokušao prevariti Touzanija na početku ovog videa, ali mu to nije uspjelo. Mora se priznati da se Italijan dobro držao, ali na kraju ga je Touzani propisno 'osramotio'. Ovaj potez nasmijao je ostale igrače Milana koji su se kasnije smijali Balotelliju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi