Van Persie žonglirao sa šalom u čast Giggsa i Vidića

Freestyle majstorije Holanđanina

Van Persie žonglirao sa šalom u čast Giggsa i Vidića

Nakon utakmice protiv Hulla u kojoj su Crveni đavoli slavili 3: od dresa Manchester Uniteda oprostili Nemanja Vidić i Ryan Giggs. 

Srbijanski internacionalac Nemanja Vidić je odigrao posljednji meč pred domaćom publikom, a neki novi klinci pokazali su da United ne treba da brine za svoju budućnost.

Posebno inspirisan na oproštaju dvojice starijih kolega bio je holandski napadač Robin Van Persie. On je ušao sa klupe i postigao prvi gol još od meča sa Olympiakosom u prvaka, kada je povrijedio koljeno. Holanđaninu je za treći gol Uniteda asistirao legendarni Ryan Giggs koji se tako na pravi način oprostio od dresa Uniteda.

Van Persi je bio izuzetno raspoložen i nakon utakmice, i u razgovoru sa novinarima izrazio svoj optimizam po pitanju naredne sezone. Holanđanin vjeruje da će se Manchester United vratiti tamo gdje mu je mesto, a u tome bi trebalo da mu pomogne njegov zemljak Luis Van Gaal, koji se uveliko spominje kao novi menadžer kluba.

Van Persie je privukao pažnju kada je dograbio jedan šal, koji je ubačen na teren sa tribina. On je podigao šal i počeo da žonglira njime kao da je radi o pravoj lopti. Na kraju ga je poslao visoko na tribine. Pogledajte:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.