Zaboravite sve, ovo je promašaj godine!

Četvorica protiv golmana

Zaboravite sve, ovo je promašaj godine!

U fudbalu se gotovo svakodnevno nagledamo svakakvih promašaja, ali ono što su napravili fudbaleri River Platea je gotovo nestvarno.

Na utakmici 17. kola argentinskog prvenstva, River je savladao Belgrano sa 2:1 ali je pobjeda mogla biti ubjedljivija samo da su domaći fudbaleri bili malo prisebniji u sudijskoj nadoknadi.

Usljed napada Belgrana koji je očajnički tražio izjednačenje, otvorio se prostor za kontranapad i odjednom su se pred golmanom gostiju našla čak četvorica igrača Rivera.

Iako su mogli birati kako da postignu gol, fudbaleri Rivera su se spetljali i uspjeli upropastiti ono što je naizgled bilo nemoguće ne zabiti.

Svakako treba istaći i sjajnu reakciju golmana Acoste, koji je uspio izbiti loptu sa gol linije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi