Adnan Đerzić debituje na klupi protiv Slobode

Posljednja šansa za Krivaju

Adnan Đerzić debituje na klupi protiv Slobode

D. Kurbegović

Nakon što su rukometaši Krivaje nakon dva poraza ostali bez prvog trenera Fuada Terzića, rukovodstvo kluba je vrlo brzo imenovalo novog kormilara koji će do kraja sezone voditi klub.

Čast da sjedi na klupi renomiranog kluba kakav je sigurno Krivaja u rukometnim okvirima pripala je treneru iz omladinskog pogona Adnanu Đerziću, koji je vodio U-16 selekciju kluba iz Zavidovića. On će na klupi seniorskog tima debitovati u utakmici protiv Slobode iz Tuzle.

Njegov prvi pomoćnik biće Haris Galijašević, dok će dosadašnji trener Fuad Terzić nakon kraćeg odmora najvjerovatnije preuzeti neku od mlađih selekcija u klubu.

Krivaja se nakon 17 odigranih kola nalazi na pretposljednjem 13 mjestu sa samo 13 osvojenih bodova, jedna od posljednjih šansi za klub je utakmica kod kuće protiv Slobode iz Tuzle, sve osim pobjede Krivaje klub vodi u niži rang, dok ih trijumf zadržava u borbi za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti