Adnan Harmandić propušta početak sezone u Bundesligi

Zbog povrede koljena

Adnan Harmandić propušta početak sezone u Bundesligi

HSG Wetzlar u naredne četiri do šest sedmica neće moći računati na svog srednjeg beka i nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Adnana Harmandića.

Bosanskohercegovački internacionalac povrijedio je koljeno u prijateljskom susretu protiv TSV Hannover Burgdorfa. Radi se o povredi vanjskog ligamenta koljena, ali Harmandić neće biti operisan već će se ligament tretirati na "konzervativni" način.

Uprkos tome bh. rukometaš će najvjerovatnije propustiti početak sezone u Bundesligi. Prve alternacije u ekipi Wetzlar za povrijeđenog bh. internacionalca su Ivano Balić i Florian Lauft.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti