Adnan Šabanović na golu Krivaje iz Zavidovića

Veliko pojačanje u borbi za opstanak

Adnan Šabanović na golu Krivaje iz Zavidovića

D. Kurbegović

Rukometaši Krivaje iz Zavidovića nakon jesenjeg dijela Premijer lige nalaze se na 11 mjestu sa 10 osvojenih bodova, te ih u drugom dijelu sezone očekuje velika borba za opstanak u ligi.

Da se ne bi desilo da ponos Zavidovića ispadne u niži rang, rukovodstvo Krivaje dogovorilo je angažovanje velikog pojačanja.

Adnan Šabanović 38-godišnji golman i bivši reprezentativac BiH na proljeće će stajati na golu Krivaje. Ovaj iskusni golman u svojoj bogatoj karijeri branio je za sarajevsku Bosnu, Izviđač i Čelik, a 2012. godine prešao je u slavni Atletico iz Madrida.  

Posljednji klub za koji je nastupao Šabanović bio je Qatar Sport klub, a angažovanjem ovog sjajnog golmana Krivaja će imati mnogo lakši zadatak na proljeće kada je u pitanju opstanak u Premijer ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.