Ajdin Zahirović iz Bosne u Vogošću PH

Novo pojačanje za Vogošću

Ajdin Zahirović iz Bosne u Vogošću PH

S. Mlaćo

U prostorijama RK Vogošća PH, u prisustvu direktora kluba Elvira Kituše, ugovor na tri godne potpisao je i mladi igrač Ajdin Zahirović.

Ajdin Zahirović je u prošloj sezoni igrao za Bosnu na poziciji srednjeg beka.

"Prije svega da se zahvalim svima na dobrodošlici. Što se tiče samog potpisa, neću kriti svoje oduševljenje, jer znam u kakvu sredinu dolazim. Klub ima odličnu ekipu, predvođenu sa trenerom Riđićem sa kojim sam već sarađivao, tako da u uspjeh ne sumnjam“. – rekao je Zahirović

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Upravno odbor RK Vogošća PH, uputio je iskrenu dobrodošlicu Ajdinu, a direktor Kituša je kazao.                        "Moram istaći da smo jako zadovoljni dolaskom Ajdina Zahirovića. On je mlad, kvalitetan i dobar igrač, koji će se zasigurno brzo uklopiti u ekipu i pokazati svoje kvalitete“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi