Reprezentativac Francuske nakon utakmice

Anić: Omeyer je i danas presudio

Rukometna reprezentacija Francuske slavila je danas u okviru polufinala Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Španije rezultatom 26:22. 

Francuzi su tako izborili novo finale, a protivnik će im u nedjelju biti reprezentacija Katara. Nakon utakmice rođeni Mostarac, Igor Anić dao je svoje viđenje utakmice, iako mu Onesta nije pružio priliku. 

"Utakmica je bila napeta do kraja, borili smo se i morali smo da igramo svoj najbolji rukomet danas. U pojedinim trenucima možda i nije bio najbolji, ali borba nije izostala i to je najbitnije," kaže Anić i dodaje: 

"Jedna ili dvije odbrane Omeyera. Odbrana je bila jako dobra, ali mislim da je Omeyer i danas presudio. Ja bih volio da nemamo ulogu favorita protiv Katara, ali prošle godine smo slavili protiv Danske u Danskoj, nadam se da ćemo i sada protiv Katara u Kataru," kaže Anić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije