Armina Marić pojačala ŽRK Goražde

Armina Marić pojačala ŽRK Goražde

A. Beganović

Jedna od najboljih rukometašica Borca iz Banja Luke u posljednjih nekoliko sezona, Armina Marić, potpisala je ugovor sa ŽRK Goražde.

Tako se Armina Marić nakon nekoliko godina vraća u klub u kojem je i započela svoju karijeru, a odmah nakon što je potpisala ugovor sa Goraždem za SportSport.ba je izjavila:

"Ponovo sam u svom Goraždu i nadam se da ću ispuniti očekivanja čelnih ljudi kluba. U posljednjih nekoliko godina s Borcem sam osvojila dosta pehara, a isto to očekujem i u Goraždu. S velikim nestrpljenjem očekujem početak priprema i nadam se da će u Goraždu ženski rukomet ponovo biti sport broj jedan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije