Azer Čorbo novo pojačanje Vogošće

Dolazi iz sarajevske Bosne

Azer Čorbo novo pojačanje Vogošće

D. Rakanović

Rukometni klub Vogošća Poljine Hills nastavila je sa dovođenjem pojačanja za slijedeću sezonu. 

U srijedu je u prisustvu člana UO RK Vogošća PH Ekrema Šećerovića ugovor na tri godine potpisao mladi igrač Azer Čorbo.

On je u prošloj sezoni igrao za RK Bosna Sarajevo, a bio je član i RK Igman Ilidža.

"Prije svega, veliko mi je zadovoljstvo što sam postao član jedne stabilne, ambiciozne i uspješne porodice kao što je rukometni klub Vogošća. Smatram da sam došao u pravo vrijeme i na pravo mjesto, gdje imam mogućnost napredovati, i kao igrač i kao osoba, zajedno sa kvalitetnim saigračima, kroz dobru saradnju sa šefom struke Danielom Riđićem. Nadam se da ću svojim radom i zalaganjem doprinijeti ambicijama kluba, te na taj način steći respekt i povjerenje kako  Uprave i trenera, tako i kod navijača koji konstantno daju podršku rukometnom klubu Vogošća tokom cijele sezone“, rekao je Čorbo.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Uprava  RK Vogošća PH je prezadovoljna Azerovim dolaskom.

"Vjerujemo da će Azer imati značajnu ulogu u ekipi, jer posjeduje sve kvalitete. Mlad je i ambiciozan  igrač koji će zajedno sa svojim saigračima praviti dobre rezultate", rekao je Šećerović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi