Azmir Husić pomaže još jednom sportskom kolektivu

Ulaže u sport

Azmir Husić pomaže još jednom sportskom kolektivu

Azmir Husić, prvi čovjek federalnog prvoligaša Sloge iz Simin Hana, odlučio je ulaganja usmjeriti i na rukomet. 

Prema saznanjima portala SportSport.ba, Husić je danas održao sastanak sa rukovodstvom Ženskog rukometnog kluba Jedinstvo Atlas Relax i dogovorio da će u ovoj sezoni biti jedan od glavnih sponzora, odnosno njegova firma. 

Tuzlanskim "Labudicama" će za daljnji napredak biti neophodna finansijska injekcija, a ona koju dobiju od Husića će im zasigurno dati dodatni vjetar u leđa i pomoći im da naprave još bolje rezultate. 

U znak zahvalnosti za nesebičnu podršku, čelnici Jedinstva složili su se da Husić postane počasni član Upravnog odbora ovog kluba. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, Husić je jedan od rijetkih biznismena koji zarađeni novac u inostranstvu investira u bosanskohercegovački sport. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi