Azoty bolji od Creteila, bh. reprezentativci u formi

Poljaci slavili 30:25

Azoty bolji od Creteila, bh. reprezentativci u formi

A. Beganović

U prijateljskom susretu koji je odigran u okviru Međunarodnog rukometnog turnira Struga 2014 Azoty naših Dragana Markovića, Nikole Prce i Koste Savića savladao je Creteil, čije boje brane Muhamed Toromanović i Dejan Malinović (30:25), piše Balkan-handball.com.

Creteil, naših Toromanovića i Malinovića sinoć je iznenađujuće savladao Metalurg, no večeras rukometaši francuskog kluba nisu imali recept za dobru igru Azotyja, kojeg s klupe predvodi selektor našeg nacionalnog tima.

Markovića može radovati dobra igra naših reprezentativaca. Malinović je postigao šest pogodaka za Creteil, Toromanović dva, dok je Prce pet puta savladao golmane francuske momčadi, a Savić četiri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti