Azoty na korak do osvajanja trećeg mjesta

Azoty na korak do osvajanja trećeg mjesta

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativci Nikola Prce i Kosta Savić sa svojim Azotyjem nalaze se na korak do osvajanja 3. mjesta u poljskom šampionatu.

Naime, Azoty je sinoć u susretu za 3. mjesto pred svojim navijačima rezultatom 29:20 savladao Pogon, te je tako poveo sa 2:1 u seriji i stigao je na korak do velikog uspjeha.

Krajowski sa osam, te Prce, Tarabochia i Przybylski sa po četiri pogotka su bili najefikasniji kod Azotyja, dok je Gierak sa četiri pogotka bio najefikasniji kod Pogona.

Serija za treće mjesto igra se do tri pobjede, a treba dodati da je titulu u Poljskoj osvojilo Kielce, koje je  finalnoj seriji sa 3:0 savladalo Wislu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije