Babić: Publika će nam dati vjetar u leđa

Zrinjski protiv Krivaje

Babić: Publika će nam dati vjetar u leđa

M. Maksimović

Rukometaši Zrinjskog u 19. kolu Premier lige večeras u dvorani Bijeli brijeg dočekuju tim Krivaje iz Zavidovića.

U prvom dijelu sezone Krivaja je na svom parketu porazila Zrinjski s 30:25, što je dodatni motiv za Mostarce koji žele do važnih bodova u borbi za treće mjesto i plasman u doigravanje. S obzirom na izostanke u timu, veću minutažu večeras će zasigurno imati mladi Mario Babić.  


"Na svakoj utakmici idemo na pobjedu, pa tako i večeras protiv Krivaje. U Mostaru smo uvijek favoriti i želimo Krivaji uzvratiti za poraz u Zavidovićima koji nam je teško pao. Vjerujem da ćemo uz pomoć publike koja nam daje vjetar u leđa, slaviti i nastaviti borbu za treće mjesto", kazao je Babić. 


Do kraja Premier lige preostalo je sedam utakmica od kojih će Zrinjski tri odigrati u Mostaru i četiti na gostujućem terenz. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi