Balić: Glupost, moj broj se može naći na internetu

Balić: Glupost, moj broj se može naći na internetu

A. Beganović

Prije nekoliko dana selektor hrvatske rukometne reprezentacije, Slavko Goluža, objavio je popis igrača za Svjetsko prvenstvo u Španiji na kojem se nije našao jedan od najboljih rukometaša svih vremena Ivano Balić.

Golužina odluka izavala je buru negodovanja u hrvatskoj sportskoj javnosti, koju je u tom momentu interesovalo da li je Goluža kontaktirao Balića. Hrvatski selektor je rekao da se nije čuo sa rukometašem Atletica jer ga nije mogao dobiti.

Međutim, danas se kratko po tom pitanju oglasio i glavni junak priče, Ivano Balić.

"Glupost, moj broj može se naći internetu, i španjolski i hrvatski broj tako da to nije problem", za Sportske novosti je izjavio Balić.

I to bi bilo sve, iako su kolege iz Hrvatske pokušali iz Balića "izvući" nešto više, nisu uspjeli. Ivano je ostao "zakopčan do grla".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.