Barcelona predvodi rukometnu elitu u Doboju

TV turnir šampiona

Barcelona predvodi rukometnu elitu u Doboju

A. Beganović

Na prvoj sjednici Izvršnog odbora Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona ''Doboj 2012'' zaključen je konačni spisak ekipa učesnica 44. dobojskog turnira.

Na Stadionu sportskih igara u Doboju, u periodu od 21. do 25. augusta nastupit će Barcelona (Španija), Chekhovskie medvedi (Rusija), Ademar Leon (Španija), Cimos Kopar (Slovenija), Dinamo Minsk (Bjelorusija), PICK Szeged (Mađarska), Sloga Doboj (BiH) i  prvak Bosne i Hercegovine.

Izvršni odbor je odlučio da se ceremonija otvaranja modernizuje i obogati dodatnim kulutrno-zabavnim sadržajima, tako da će uoči početka odigravanja ovogodišnjeg Turnira, 20. augusta, biti održana promotivna manifestacija ''Parada sporta i festival turizma'', saopćili su organizatori turnira.

Zvanično otvaranje turnira predviđeno je za 21. augusta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.