Igman savladao Gračanicu

Bašić: Pokazali smo hrabrost

Rukometaši Igmana jučer su savladali ekipu Gračanice rezultatom 32:30. 

Trener domaćeg tima Adem Bašić nije bio zadovoljan suđenjem. 

"Utakmica je bila za infarkta. Zbog par sudijskih odluka ispustili smo prednost kojiu smo imali", rekao je trener Igmana, te je pohvalio svoju ekipu koja je pokazala karakter u jučerašnjem duelu: 

"Otišli su na poluvrijeme sa prednosti. Ipak, vratili smo se sa minus četiri gola razlike i slavili sa dva razlika. Svaka čast igračima za zalaganje i hrabrost. Pobjeda je bila čista kao suza", zaključio je  Bašić, te čestitao protivniku na hrabroj igri:

"Čestitao bih i ekipi Gračanice koja je došla da pobijedi". 

Bašić se osvrnuo i na posjetu za vrijeme utakmice, te je zamolio sve da dođu i podrže njegovu ekipu:

"Publika je bila dobra, no molio bih da dođe još više navijača. Nisam zadovoljan posjetom, no nadam se da će biti više ljudi u budućnosti", izjavio je trener bh. premijerligaša i za kraj rekao: 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Posjeta se popravlja svakom utakmicom, a najviše je bilo gledaoca na susretu protiv Čelika, gdje smo izgubili", zaključio je Adem Bašić.

Igman se nakon 13 odigranih kola nalazi na 11. poziciji na tablici, dok je ekipa Gračanice dvije pozicije ispred.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.