Trener RK Čelik

Bašić: Probat ćemo Krajinu dobiti sa što većom razlikom

D. Kurbegović

Rukometaši Čelika uspjeli su u okviru 18. kola Premijer lige BiH savladati ekipu Gradačca rezultatom 32:21, 

U taboru zeničkog tima nema vremena za opuštanje, jer već u srijedu igraju utakmicu četvrtfinala Kupa sa Krajinom iz Cazina. 

"Nema mjesta za opuštanje, jer igramo protiv izuzetno dobre ekipe. Imaju iskusne igrače, ali mi ćemo nastojati da probamo dobiti sa što većom razlikom. Kao što znate već u petak igramo utakmicu 19. kola Premijer lige sa Zrinjskim. Ući cemo maksimalno u tu utakmicu, i nadamo se da će Vogošća dobiti Izviđača, kako bi ponovo zasjeli na vrh Premijer lige", izjavio je nakon utakmice trener Čelika, Adnan Bašić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.