Bečić: Ne podcjenjujemo ekipu Sloge

Vogošća dočekuje Slogu

Bečić: Ne podcjenjujemo ekipu Sloge

D. Rakanović

Rukometaši Vogošće Poljine Hills sutra u okviru 19. kola Premijer lige BiH dočekuju ekipu Sloge iz Doboja.

Desno krilo Vogošće Anes Bečić je poručio da ekipa ide na pobjedu, kao i u svakoj utakmici. 

"Iza nas je težak i zgusnut raspored, jer smo odigrali pet utakmica u 15 dana. Ove sedmice smo nešto lakše trenirali, kako bismo se regenerisali za naredni period. Što se tiče meča sa Slogom svjesni smo uloge favorita i želimo to opravdati", rekao je Bečić i dodao da Vogošćani ne podcjenjuju ekipu Sloge.

"Ni u kom slučaju nema potcjenjivanja, jer je Sloga jedna vrlo dobra ekipa. Imaju Gavrića i Bosića i još nekoliko odličnih rukometaša, te je sigurno da u Vogošću neće doći sa bijelom zastavom. Cijenimo njihov kvalitet, ali vjerujemo u sebe i vjerujem da ćemo doći do nove pobjede", poručio je Bečić. 

Ovaj rukometaš igra u odličnoj formi, ali ističe da je za sve zaslužan kolektiv. 

"Drugi dio sezone počeo sam jako dobro i mogu reći da sam zadovoljan, ali za to su zaslužne moje kolege, koliko i ja. Nama je najbitnije da lagano podižemo svoju form za ono što nas čeka u samoj završnici takmičenja", istakao je Bečić.

On se nada da bi se uskoro mogao naći na spisku selektora Bilala Šumana. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Vidio sam da selektor prati i domaće igrače, kao i strane. Već sam nedavno rekao da je moje da se dokazujem i da igrama zaslužim poziv i stojim iza toga, te ću se truditi da u svakom narednom meču budem što bolji", rekao je Bečić. 

Utakmica RK Vogošća Poljine Hills - RK Sloga (Doboj) igra se u subota od 19 sati u KSC "Amel Bečković" u Vogošći. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti