Rukometaš Vogošće Poljine Hills

Bečić: Pelister nije zaslužio prolaz dalje

S. Mlaćo

Mladi član RK Vogošća Poljine Hills Anes Bečić također je govorio za medije nakon jučerašnjeg susreta njegovog tima sa Pelisterom iz Bitolja (25:28).

Vogošćani su jučer završili svoj nastup u Evropi, ali ipak nisu razočarali, što je kazao i sam Bečić.

"Ja bih prvo da čestitam svojim igračima na borbenosti i ne vjerujem da smo izgubili, te prokockali pet golova razlika. Svi smo dali zadnji atom snage, te mislim da smo mi trebali proći i Pelister nije zaslužio da prođe. Presudila je ta šira klupa", kazao je Bečić.

Puna dvorana i sjajno navijanje oduševili su domaće, ali i gostujuće rukometaše.

"Jedino se mogu zahvaliti navijačima na fer i korektnom navijanju, a ja sam se naježio poslije svakog pogotka zbog njihove reakcije. Mogu samo da se im zahvalim što su došli u velikom broju", dodao je mladi rukometaš Vogošće PH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije