BET Live cup Međugorje 2011.

Više od rukometa!

BET Live cup Međugorje 2011.

E. Škorić
Teme:

Šesti međunarodni rukometni turnir, kako smo najavili u prethodnom broju tjednika, održati će se od 23. do 27. kolovoza u Međugorju i Čitluku.

Turnir je ove godine uveo i određene izmjene, poštujući želje i zahtjeve bgostiju i obožavatelja rukometa. Naime, proširene su dobne kategorije ekipa za sudjelovanje, pa se prijaviti mogu i seniorske ekipe (18 godina i stariji), kao i nacionalne rezerve u ženskoj i muškoj konkurenciji (U16).

„Interes za sudjelovanje na Turniru je ogroman, tako da ove godine očekujemo rekordan broj ekipa iz više država. Pripremili smo niz iznenađenja kako bi se svi sudionici i posjetitelji zabavili, te ugodno osjećali u Međugorju. Tisuće rukometašica i rukometaša do sada je sudjelovalo na ovom Turniru, stoga vas pozivamo da u svojim kalendarima rezervirate i planirate vrijeme od 23. do 27.o8.2o11. provesti u Međugorju. Ne zaboravite, krajnji rok za prijavu ekipa je 1. kolovoza.“, rekao nam je predsjednik organizacijskog odbora turnira „BET
Live cup Međugorje 2o11.“, Tomislav Pehar.

'BET Live cup Međugorje 2011.' i ove je godine uvršten u kalendar natjecanja EHF-a (Europske rukometne federacije). Ovaj, međunarodni turnir, ima za cilj povezivanje mladih ljudi kroz rukomet, druženje i edukaciju.

„Sportska kladionica BET Live ovaj turnir prati već godinama. Naravno kako smo uvidjeli značaj podrške, te smo u 2o11. potpisali suradnju na bazi generalnog pokroviteljstva. Ono što nas raduje i veže za ovakva natjecanja jesu neprocjenjiv sportski duh i entuzijazam organizatora, mnogobrojne natjecateljske ekipe, kao i međunarodni karakter turnira“, izjavila je Danijela Dujo, dir. marketinga SK „BET Live“, d.o.o., Novi Travnik.

Informacije o Turniru možete pronaći i na službenoj web stranici www.hrk-medjugorje.com


Odbojkaški klub „Mladost“ iz Bosanskog Petrovca je mješoviti klub, za muškarce i žene, broji oko 50 članova svih uzrasta. Trenutno se natječu u Kantonalnoj ligi, a u daljnjem angažmanu i natjecanjima uvjetuju ih, uz dobre rezultate, i novčana sredstva kojima će kupiti sportsku opremu. Sportska kladionica „BET Live“ je pomogla, uplatom novčane pomoći.
Sretno!

„BET Live“ i uz košarkaše…

Košarkaški klub Odžak, već tradicionalno, povodom Dana općine Odžak, 8. veljače, organizira revijalnu utakmicu s renomiranim protivnikom. Prije dvije godine gostovala ja "Cibona" iz Zagreba, prošle godine "Svjetlost" iz Slavonskog Broda, a ove godine protivnik je bila ekipa "Zrinjski" iz Mostara. Revijalni susret održan je u utorak navečer, u sportskoj dvorani u Odžaku, a slavila je ekipa iz Hercegovine. Sportska kladionica „BET Live“ i ove je godine pomogla održavanje utakmice kupovinom 100 ulaznica.
-
Uz košarkaše iz Odžaka, naša je Kladionica, pomogla i Košarkaški klub „Kiseljak“ iz Kiseljaka, te Košarkaški klub „Novi Travnik“ iz Novog Travnika.

Izabrani najbolji sportaši Zenice za 2o1o.

Sportski savez i Općina Zenica organizatori su manifestacije Izbor sportaša općine Zenica za 2010. godinu, koja je održana krajem siječnja u Zenici.

Žiri Sportskog saveza najuspješnijim sportašima, u protekloj 2o1o. godini, proglasio je košarkašicu Aldijanu Iriškić i bacača kugle Hamzu Alića. Titulu najuspješnijih Klubova dobili Nogometni klub 'Čelik' Zenica , Atletski klub 'Zenica' i Klub ženske košarke 'Čelik' Zenica.

Uz mnogobrojne nagrade te je večeri sportsko priznanje «Nagrada za životno djelo» dodijeljena Mehmedu Begovacu-Mehu za doprinos u razvoju rukometnog sporta, a nekoliko je priznanja dodijeljeno poduzećima i pojedincima koji su tijekom 2o1o. godine pomagali sportske kolektive u Zenici.

Pokrovitelj ove manifestacije, sa zadovoljstvom, je bila i Sportska kladionica „BET Live“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.