Bez rezultatske napetosti na Mojmilu

Četvrtfinale Kupa BiH

Bez rezultatske napetosti na Mojmilu

Rukometaše sarajevske Bosne Sunce osiguranje danas očekuje revanš susret četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv ekipe Gradačca.

Kako je u prvom susretu, odigranom 7. marta Bosna SO slavila su nenadoknadivih 43:29, današnji će susret biti više rekreativnog karaktera, s obzirom da je kvaliteta prilično na strani aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Revanš susret četvrtine finala najmasovnijeg klupskog rukometnog takmičenja u BiH između Bosne Sunce osiguranje i Gradačca igra se danas, sa početkom u 17 sati u dvorani „Ramiz Salčin“ na Mojmilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.