Bezbradica nastavlja karijeru u Izraelu

Odlazi iz Borca

Bezbradica nastavlja karijeru u Izraelu

Dosadašnji lijevi bek RK Borac Nemanja Bezbradica karijeru će nastaviti u Izraelu.

Ovaj rukometaš sporazumno je raskinuo ugovor sa Borcem i uskoro će postati član kluba po imenu Bnei Herzilia Sport Klub. Bezbradica će u januaru zvanično potpisati ugovor na pola godine sa svojim novim klubom.

Ove sezone je rukometaš Borca pružao vrlo dobre partije u dresu aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine koji se takmiči u SEHA ligi, gdje ima učinak od po jedne pobjede i remija te deset poraza.

Nemanja Bezbradica se početkom decembra našao i na proširenom spisku Dragana Markovića za Svjetsko prvenstvo u Kataru za koje, na kraju, nije dobio poziv.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.