BH Fanaticosi ponovo uz rukometaše BiH

Spremni za utakmicu protiv Švedske

BH Fanaticosi ponovo uz rukometaše BiH

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine za nešto manje od pola sata igra prvu utakmicu baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Švedske.

Naši reprezentativci prvu utakmicu igraju na gostovanju u Vaxju, a izabranici Dragana Markovića će kao i uvijek imati veliku podršku sa tribina. Iako se utakmica igra u dalekoj Švedskoj to nije problem za bh. navijače koji su iz svih dijelova Evrope stigli u ovaj švedski grad.

Naravno, na tribinama su i BH Fanaticosi koji će i u ovoj utakmici dati podršku bh. reprezentativcima. BHF je već zauzeo svoju poziciju u dvorani, te su poručili našim igračima da ostave srce na terenu u današnjoj utakmici.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi