Bh. rukometaši se danas okupljaju na Ilidži

Pripreme za Španiju i Austriju

Bh. rukometaši se danas okupljaju na Ilidži

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će se okupiti okupiti na Ilidži. 

Pod palicom novog selektora Bilala Šumana naši rukometaši će započeti pripreme za predstojeće susrete protiv Španije i Austrije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a iste će biti nastavljene u maju i junu 2017. godine. 

Selektor Šuman će na raspolaganju imati prvih 10 od ukupno pozvanih 25 igrača, a igrački kadar bi trebao biti kompletiran do 30. oktobra kada svi igrači izvrše obaveze prema svojim klubovima. 

Naša rukometna reprezentacija će kvalifikacije igrati u Trećoj grupi u kojoj se, pored Španije i Austrije, nalazi još i Finska. Prva utakmica će biti odigana 2. novembra u Španiji, a četiri dana kasnije u Sarajevu će gostovati Austrija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi