BiH savladala Crnu Goru, Prce postigao 12 golova
Novasloboda.ba

Prijateljski meč u Mostaru

BiH savladala Crnu Goru, Prce postigao 12 golova

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je sinoć u Mostaru u prijateljskoj utakmici savladala Crnu Goru rezultatom 31:30.

Izabranici Dragana Markovića vrše posljednje pripreme za baraž sa Švedskom, a sinoćnja utakmica ponudila je dva različita poluvremena. Crnogorci su u prvom dijelu bili bolji tim i na odmor su otišli s prednošću od 16:12, da bi u nastavku naši rukometaši stigli do preokreta i pobjede.

Utakmicu je obilježio Nikola Prce, koji je pružio fantastičnu partiju i postigao čak 12 pogodaka. Burić je dodao četiri, a Bečić, Panić i Karačić po tri.

Sa druge strane, Grbović je predvodio Crnogorce sa šest pogodaka, dok je Vukičević dodao četiri.

Prijateljska utakmica:

Bosna i Hercegovina - Crna Gora 31:30 (12:16)

Bosna i Hercegovina: B.Burić, Blažević, Ovčina 1, Perić 1, Bečić 3, Zulfić, Begić, Karačić 3, Savić, Malinović, S.Burić 4, Milas, Tarabochia 1, Prce 12,J anković, Panić 3, Vranješ 2, Terzić 1, Beširević.

Crna Gora: Mijatović, M.Vujović 2, Popović 3, Radović1, Lasica 2, Grbović 6, Pelidija, Ševaljević 3, Leković, Anđelić, Pejović 1, Petričević 2, Vukičević 4, B.Vujović 2, Čavor 2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi