Bjelorusi predvođeni Rutenkom stigli u Zenicu

Pred duel s bh. rukometašima

Bjelorusi predvođeni Rutenkom stigli u Zenicu

D. Kurbegović

Rukometna reprezentacije Bjelorusije stigla je u Zenicu gdje će sutra biti protivnik izabranicima Dragana Markovića u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine koje se održava u Poljskoj.

U delegaciji bjeloruskog nacionalnog tima među 22 igrača svoje mjesto našao je i najbolji rukometaš ove zemlje Sergej Rutenka. Rukometaš koji se nedavno okitio titulom evropskog šampiona nije bio u sastavu Bjelorusije u prvom susret s našom reprezentacijom kada je duel okončan remijem.

Kako smo uspjeli saznati svi rukometni reprezentativci su zdravi i spremi za sutrašnji meč, a svoj jedini trening Bjelorusi se održati danas s početkom u 18 časova u zeničkoj Areni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.