Bojinović: Znam šta se od mene očekuje

Nakon 21 godine ponovo u Borcu

Bojinović: Znam šta se od mene očekuje

A. Beganović

Iskusni rukometaši, Mladen Bojinović pojačao je redove aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka, RK Borac.

Nakon 21 godine iskusni Bojinović se vratio u Borac u kojem je počeo uspješnu karijeru, a na današnjem predstavljanju ovaj sjajni rukometaš je istakao da je svjestan šta se od njega očekuje.

"Prvi put nakon 21 godine avgust provodim u gradu na Vrbasu, znam šta se od mene očekuje i daću sve što je u mojoj moći da Borac igra Ligu šampiona ove sezone", između ostalog je istakao Bojinović.

Osim Bojinovića medijima se na današnjoj press konferenciji obratio i Srđan Trivunđa koji je potpisao novi ugovor sa Borcem.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Veliko mi je zadovoljstvo što ću i ove sezone nositi dres Borca m:tel. Pozivam sve navijače da nas podrže i da Banja Luka ove sezone ima učesnika u Ligi šampiona", izjavio je Trivundža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.