"Bolje izgubiti jednom s 22 razlike, nego dvaput s 11"

Vujović nakon katastrofe:

"Bolje izgubiti jednom s 22 razlike, nego dvaput s 11"

Niti najteži poraz u historiji RK Zagreba od 22 gola razlike u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona kod Barcelone nije bio dovoljan da ga se proglasi sramotnim, makar tako misli trener najtrofejnijeg hrvatskog rukometnog kluba Veselin Vujović.

"Draže mi je izgubiti jednu utakmicu 22 razlike, nego dvije po 11 razlike. Neko će reći da je ovaj poraz sramotan, ali nije sramotan. To je velika opomena za mlade igrače da ne gaje iluzije. Nismo očekivali da će ekipa podbaciti u svim segmentima. Nama cijele sezone niko nije zabio više od 25-26 golova, a sada smo primili 23 u poluvremenu. No sve to protiv jednog od najboljih timova Evrope", rekao Vujović nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.