Borac bez kapitena napada Izviđač

Ratko Đurković u problemu

Borac bez kapitena napada Izviđač

D. Vejo

Rukometna Liga za prvaka prvenstva Bosne i Hercegovine počinje večeras, a banjalučki Borac ispred sebe ima veliki izazov.

Ratko Đurković i njegovi izabranici će gostovati u Ljubuškom, ekipi Izviđača koja važi za prvog favorita navedne faze. Banjalučani ispred sebe imaju dosta neugodnog protivnika, predvođenog sjajnim i iskusnim pivotom Ratkom Nikolićem.

No, crveno-plavi će u ovaj susret ući oslabljeni. Đurković neće moći da računa na jedinog pravog pivota u ekipi, Đorđa Ćelića, koji je povrijedio petu, te će zbog toga najvjerovatnije propustiti večerašnji meč.

Ovo će biti veliki hendikep za crveno-plave, koji sve nade polažu upravo u sjajnog Ćelića.

U timu još neće biti ni Mihaila Stošljevića, koji je u grad na Vrbasu došao pod epitetom velikog pojačanja, a nije odigrao niti jednu utakmicu do sada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi