Borac desetkovan napada Vogošću

Ratko Đurković u problemu

Borac desetkovan napada Vogošću

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca će u pretposljednjem, 25. kolu Premijer lige BiH na svom terenu ugostiti ekipu Vogošće koja ove sezone igra dosta kvalitetan rukomet u eliti.

Da je tako, govori i činjenica da se Borčev predstojeći protivnik nalazi na prvom mjestu u prvenstvu sa 61. osvojenim bodom, 10 više od drugoplasiranih Banjalučana.

Upravo će ova dva tima i stara poznanika ukrstiti svoja koplja u derbiju kola predstojećeg vikenda. No, kao po navici, Velikan iz Gospodske dočekat će susret sa određenim kadrovskim problemima.

Povrede koje ne jenjavaju od početka sezone, ponovo su uzele danak pa tako sa parketa sklonile četvoricu igrača. Naime, već standardno, u timu neće biti Mihaila Stošljevića koji je ove zime stigao pod epitetom pojačanja u Banja Luku.

Pored njega, izostaju još iskusni Dejan Unčanin te dva lijeva beka Arsenije Bubić i Miloš Lončar.

Meč između Borca i Vogošće igra se u subotu od 19 sati u Budžaku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi