Borac domaćin Zagrebu

Nastavlja se SEHA liga

Borac domaćin Zagrebu

M. Šljivak

Poslije dvonedjeljne pauze pred rukometašima Borca je još jedan veliki izazov. U goste im dolazi Zagreb, a to je prilika da tim  iz banje Luke pokaže koliko stvarno može u ovoj SEHA ligi.

"Bez sumnje Zagreb je favorit. Od dolaska Veselina Vujovića na kormilo doživjeli su pravi preporod pa u zadnjih mjesec dana igraju odličan rukomet. Posebno su opasni u fazi napada, gdje lopta kruži brzo sa jedne na drugu stranu i bit će teško da im pariramo. Mi nemamo psihološki pritisak i sa te strano ovo je za nas lagana utakmica, jer nemamo imperativ pobjede.Od igrača očekujem da daju sve od sebe na terenu", rekao je trener Igor Rađenović.

Nemanja Bezbradica je veliki optimista.

"Želim da izađemo na teren i da pokažemo kako znamo i možemo da se nosimo sa onim najkvalitetnijim ekipama. Zagreb je pobijedio jednog Kila i sad mi protiv njih imamo priliku da vidimo koliko možemo", rekao je Nemanja Bezbradica.

Potražite više informacija na temu SEHA liga:

Utakmica između Borca i Zagreba igra se u petak od 20  sati u banjolučkom Boriku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.