Borac odradio sparing meč sa juniorima

Bez rezultatskog značaja

Borac odradio sparing meč sa juniorima

D. Vejo

Nakon što je dobojska Sloga zbog obaveza u Kupu Republike Srpske morala da otkaže meč sa banjalučkim Borcem, Ratko Đurković odlučio je da nađe drugog protivnika.

To je bila ekipa Borac dva, mlađi tim banjalučkog sastava koji se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske.

Rezultat je bio u drugom planu, a iskusni crnogorski stručnjak odlučio je da proba sve igrače. Nova akvizicija Mihailo Stošljević krenuo je sa laganim treningom, ali nije ulazio u igru, dok je Goran Daničić ponovo u pogonu.

S obzirom da je termin odigravanja 14. kola odnosno početka proljetnog dijela prvenstva prolongiran, crveno-plavi će tražiti test protivnike s kojima bi se još bolje uigrali te vidjeli u kakvoj se formi zapravo nalaze.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi