Borac preko Sloge do šeste pobjede u nizu

Premijer liga BiH

Borac preko Sloge do šeste pobjede u nizu

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca večeras su u okviru 20. kola Premijer lige BiH na gostovanju u Doboju savladali ekipu Sloge rezultatom 33:35 (15:17). 

Tim kojeg sa klupe predvodi iskusni crnogorski stručnjak Ratko Đurković uspio je da stigne do šestog trijumfa u nizu. 

Borac je dobro otvorio susret. Nakon prvih 15 minuta, Banjalučani su imali prednost od tri gola. Ista se blago istopila do kraja prvog poluvremena, pa tako gosti iz Banja Luke na odmor odlaze sa prednošću od dva gola (15:17).

U drugom dijelu, viđen je dobar rukomet na obje strane. Kvalitetne odbrane ali i napadi krasili su glavne aktere ovog susreta. Velikan iz Gospodske držao je prednost iz prvih pola sata sve do kraja meča, a ponajviše zasluga za to ide raspoloženom čuvaru mreže Damiru Efendići koji je još jednom bio na visini zadatka.

Ovo je bio šesti uzastopni trijumf banjalučkog sastava, koji ih je zacementirao na drugu poziciju u ligi prije početka play-offa.

Naredni meč, Borac igra pred svojom publikom u Boriku, kada im u goste dolazi fenjeraš Prijedor.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi