Borac prokockao pobjedu u posljednjih pet minuta

Prvi bod za aktuelnog bh. prvaka

Borac prokockao pobjedu u posljednjih pet minuta

A. Beganović

Rukometaši aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka, RK Borac, osvojili su prvi bod u Regionalnoj ligi. Naime, u 6. kolu na domaćem terenu su remizirali s Vojvodinom (25:25).

Nakon pet uzastopnih poraza, rukometaši Borca su stigli i do prvog boda, no u Banja Luci mogu žaliti sa pobjedom. 

Samo pet minuta prije kraja bosanskohercegovački predstavnik je imao prednost od četiri gola (25:21), no finiš susreta pripao je gostima iz Novog Sada, koji su serijom 4:0 stigli do remija.

Milan Đukić sa osam, te Srđan Trivundža sa pet pogodaka bili su najefikasniji kod Borca, dok su kod Vojvodine najučinkovitiji bili Boban Živković i Sržan Veljković sa po pet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.