Borac traži iskupljenje u Ligi za prvaka

Nakon loših partija

Borac traži iskupljenje u Ligi za prvaka

Rukometaši Borca nisu najbolje započeli takmičenje u Ligi za prvaka.

Banjalučani su na startu upisali poraz na domaćem terenu od Izviđača (23:21), a sinoć su kao gosti odigrali neriješeno sa ekipom Maglaja (26:26). Svakako iznenađujući rezultati za crveno-plave s obzirom na kvalitet koji posjeduju. Ipak, banjalučki tim nema namjeru da posustane, već u narednom kolu želi da se vrati na pobjednički kolosjek.

"Prva dva meča odigrali smo ispod svakog nivoa. U susretu protiv Maglaja imali smo pobjedu u rukama, ali smo primili pogodak na desetak sekundi prije samog kraja, a potom nismo najbolje reagovali. Jedina pozitivna stavar je ta da je Vogošća zabilježila trijumf protiv Izviđača", izjavio je Đorđe Ćelić, pivot Borca, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Sada se okrećemo narednim izazovima. U srijedu dočekujemo sastav Vogošće i očekujem da ćemo pružiti jednu zavidnu partiju i na kraju trijumfovati, Jednostavno se moramo izdignuti iznad svega".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi