Boris Bosić pojačao Vogošću

Novo pojačanje za Vogošću

Boris Bosić pojačao Vogošću

D. Rakanović

Rukometni klub Vogošća marljivo radi na pojačanjima za slijedeću sezonu Premijer lige BiH. 

Doskorašnji rukometaš Sloge iz Doboja Boris Bosić danas je potpisao ugovor sa Vogošćom u prisustvu direktora kluba Elvira Kituše i generalnog sekretara Mirze Derviševića.

Bosić igra na poziciji srednjeg beka, a u prošloj sezoni bio je jedan od najbolji igrača i strijelaca ekipe iz Doboja. 

"U ekipu Vogošće privukle su me ambicije kao i ozbiljnost kluba, te želja za individualnim napretkom i dokazivanjem. Mislim da ova ekipa sa ovakvim pojedincima na čelu sa trenerom Riđićem ima dosta toga za pokazati. Trebao bi da se dosta lako uklopim u ekipu, jer poznajem dosta igrača. Trudiću se da svojim igrama opravdam povjerenje trenera i Uprave kluba“, rekao je Bosić. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Zadovoljstvo Bosićevim dolaskom nisu krili ni direktor kluba kao ni generalni sekretar. 

"Drago nam je što će Boris biti dio našeg kolektiva. To je jedan mladi i veoma kvalitetan igrač, koji će se bez sumnje uklopiti u ekipu i pokazati svoje kvalitete“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi