Bošković: Samo pobjeda dolazi u obzir

Bošković: Samo pobjeda dolazi u obzir

M. Maksimović

Mladi rukometaš Zrinjskog Mladen Bošković u posljednje vrijeme igra u odličnoj formi. 

Bio je najbolji strijelac na ligaškim utakmicama protiv Goražda i Bosne, kao i u nedavnom pretkolu Kupa BiH protiv Hercegovine u Nevesinju, a u sve tri utakmice postigao je po sedam pogodaka.

Kvalitetnoj partiji i novom trijumfu nada se i na danšnjem susretu sa Slogom.

“Protiv Sloge samo pobjeda dolazi u obzir. Smatram da smo kvalitetniji i uvjeren sam da i ovog puta pobjeđujemo. Još nas niko nije pobijedio pred našim navijačima, a nadam se da će tako ostati i nakon današnjeg meča“, rekao je Bošković.

Trenutno najbolji rukometaš Plemića dobro poznaje današnjeg protivnika.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

“Sloga je kao i mi mlada ekipa. Njihov Amar Agić prošle godine je igrao za nas. On je opasan, ali mislim kako ćemo ga kvalitetno zaustaviti. Imaju i kvalitetnog lijevog vanjskog Gavrića koji je najveća opasnost, kao i srednjeg vanjskog Borisa Bosića koji je mozak njihovog tima", rekao je Bošković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi