Bosna BH Gas i SportSport.ba vas nagrađuju

Osvojite ulaznice za Ligu prvaka!

Bosna BH Gas i SportSport.ba vas nagrađuju

U okviru 9. kola Lige prvaka za rukometaše bosanskohercegovački prvak Bosna BH Gas u subotu će sa početkom u 19 sati u Skenderiji snage odmjeriti sa rumunskom ekipom Costanze.

Pobjedom nad ruskom momčadi St. Petersubrg izabranici Irfana Smajlagića napravili bi istorijski uspjeh bh. sporta, plasman u osminu finala Lige prvaka.

Studentima će za ostvarenje cilja biti potrebna velika podrška s tribina pa će zbog toga Bosna BH Gas i SportSport.ba i u naredna dva dana najsretnijim posjetiocima našeg portala podijeliti još 20 ulaznica (svaki dan po deset).

Kako bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da tačno odgovorite na pitanje: Koje godine je osnovan RK Bosna BH Gas?


Odgovore šaljite na zid naše Facebook grupe.

Imena 10 sretnih dobitnika ulaznica biće objavljena sutra u 12 sati, a iste se mogu podići u redakciji SportSport.ba u zgradi Energoinvesta, ulica Hamdije Čemerlića 2, 17 sprat.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.